Rival Petit

PERFIL fletxa

L’Estatut-patena inicia una nova era de 25 anys més parlant de futbol. Aquesta important tasca ens la repartirem entre dos consumidors compulsius d’actualitat esportiva, això és: el de la 13 i popota, si bé tothom està convidat a aportar el que li passi pel magí via ppsoe2000@yahoo.com o en els apartats de comentaris. Tots dos, nascuts després de que l'anterior Cap d'Estat donés el relleu a l'actual, aspirem a ser el primer Ministre de Defensa transexual del Reino de España. Tots dos tenim una sòlida experiència avalada per milions de lectors –recompte patrocinat per Eduardo Zaplana- en altres llocs, i aquest fet ens faculta per presentar aquí les opinions de diferents humans sobre les nostres persones.

Sobre popota:

Cavernícola: “Me cae mejor Banabil que Popota, en ese sentido. El primero es un vasco de boina calada, y en cierto sentido, honesto. El segundo tiene maneras insidiosas de hacer parecer lo absurdo por correcto“.

Álvaro: “popota se me mete con Ramos porque costó una pasta y su deseo irresistible de que fuese una mierda le puede tanto que, dado que su otro deseo irresistible es ir piándola por la vida, no puede evitar autosugestionarse lo más retorcidamente posible y cantarla“.

Gonzo: “Yo cada vez lo tengo más claro: Popota es un hijo bastardo de Juan Carlos I“.

Bocanegra: “¿Alguien sabe algo de él, a qué se dedica, si es joven o usa botox, dónde vive exactamente, si tiene novia o perrito, si es capaz de ver el mundo sin el filtro de la politización?

Anònim: “Jodo, Popota, es ud. una necionalista periférico de libro“.

Ghostdog: “popota es como ese niño tonto que tira piedras por la ventana a los otros niños, y cuando estos lo pillan y lo hostian, llega a casa todo contento para decirle a su mamá “ves? los niños del barrio son unos brutos

Pocholo: “Popota es un idiota, un tontisatisfecho, alguien que sólo se preocupa de teorizar sin probar la bondad de su propia medicina“.

Aguadora: “Popota siempre ha mezclado fútbol y política, en un ejercicio más de estulticia vocacional“.

Manel: "Per tant no vull dir que tu sigues petit o poc normal. El que diria si de cas és que eres tonto del cul, simplement. ;)"

Sobre el de la 13:

anònim: “Però tu vas aprovar el COU, xaval?Lamentable. Fas pena.

Intelestual: “soy el de la 13 y todos me llaman el de la 13, ¿quieres que pesquemos gambas para luego cocinarlas al ajillo, en cóctel, rebozadas, con setas, en tortilla, a la plancha…

replicante: “a este chaval le engañaron en la escuela

Esteve Plantada: “Només ofèn qui pot (i tu, per molt que vulguis, no ofendries ni a una gallina retrassada), i perquè els teus arguments es sostenen en un seguit de falsedats inconsistents i dignes d’un diàleg d’escola bressol“.

Didius: “Definitivamente el chaval folla poco.

Toni Ibáñez: “Da la cara y insúltame como un HOMBRE, mierdecilla. Esto no va a quedar así. Voy a DESTRUIRTE.

Sobre Ròdia:

"Veig que ets gai, no gracies ja tinc prou amb la teva m......, i per cert, aquesta polla que tens per cervell li dius ment?
no fumis tant que et perjudica.
"

"Ai déu meu..... quanta mediocritat que s'amaga darrera els discursos pan-nacionalistes (dicursos feixistes sempre)"

"Desde cul de sac on vius, (Andorra, oi?), patria de mantegues,i tabac desnaturalitzat, nomes dirte que el teu odi no porta enlloc, ser catalanista de pro darrere de les fronteres amagat, i al teu cau fent companyia al yety, jejejeje.., l´unic que demostra que ets un catala sucat amb oli.
Vine a catalunya a batret el coure amb els teus companys, i no t´escudis darrere un contracte de merda al estranger.
"

"M´encanta que els menjaplatans com tu, que nomes sben gratar-se, i donar-se per el c..., s´emprenyin"

"El que es un insult, son les vajenades que dius, de veritat penses el que dius?"

"Veig que ets racista, vaja foto. tots inmigrants, ja t´has plantejat que tu ets tambe un inmigrant ANDORRA?, o creus que t´acceptaran en el teu pais d´acollida?, com hi vas accedir Andorra?, amb una patera remontant el riu?, o amb un feix de roba al cap, pobre ignorant ha aquesta foto tambe podries estar tu."
Presentem Ròdia Raskòlnikov, fitxatge bomba de Rival Petit (post publicat el 13-01-2009)

Amb l'ànim exprés d'eclipsar Cristiano Ronaldo com a nou Fifa World Player, aprofitem per presentar davant el pacient i sofert public de Rival Petit la nova incorporació feta en el mercat d’hivern, en el què es promet com a salt qualitatiu en la posada a prova dels nervis i el bon gust dels nostres fidels seguidors. Amb tots vosaltres, Ròdia Raskòlnikov, el mundialment conegut nàufrag de l’Illa dels Déus Morts, que en una etapa inevitable del seu naufragi després d'una accidentada travesia per diferents illes de fiscalitat relaxada, ha vingut a petar a Rival Petit.

Com va anar el viatge fins a Barcelona, Ròdia?

Com per fer-ne un post, tenint en compte que venia amb una companyia de la solvència d'Ibèria a través d'un aeroport gestionat per una tal Maleni. Com pot ser que no sigui possible arribar a Barcelona en vol directe o fent escala en aeroports de l'Europa Occidental? Quan feia tres quarts que fèiem voltes sobre Barajas i m'emocionava amb els paisatges de l'altiplà castellà, ja em sentia a la Twilight Zone posseït per l'esperit d'Unamuno. Les converses als seients de darrera on varen passar dels elogis a Raúl González a les lloances a Duran i Lleida em varen decidir a subornar l'enze del pilot amb un xec fals del Banc de Crèdit del Surinam  per desviar el vol cap a El Prat.  

I l'estada a Barcelona?

Fantàstica. Em varen allotjar en un conegut hotel de la ciutat i me'n varen presentar el director de la cadena, al què vaig convèncer fàcilment per fer unes partides de Pòquer i Black Jack. Tot i que ja li havia ben escurat la cartera l'home no es va estar de trucar un director d'una entitat financera d'allí a la vora, mentre uns senyors amb les espatlles plenes de caspa li n'intentaven fer desisitir, però ell s'hi regirava enutjat dient "deixeu-me! deixeu-me!". Finalment els meus disset mànagers varen comunicar els meus comptes bancaris al director de l'entiat perquè m'hi fes les transferències corresponents. Aquest home crec que havia presidit un afamat club de futbol de la ciutat.

Molt edificant. Ròdia, perquè t’has decidit a fer el salt a Rival Petit?

És el que havia somiat des d’infant, tota la vida vaig voler escriure a Rival Petit, des del temps de “si te ofressen droga, simplemente di no”. És evident que jo vaig dir “sí”. Després de llegir amb deler alguns episodis de deliri de les vostres cròniques, vaig pensar, "hòstia, és que només hi falto jo". Vaig concloure aviat que jo havia nascut per escriure aquí.

Quin pes hi ha tingut l’oferta econòmica?

Molt relatiu. Tenia una oferta molt més sucosa del Grup Godó, però pretenien obligar-me per contracte a parlar bé de Xavi Hernández, Josep-Lluís Núñez, Totó Riina, Duque de Feria, rei d’Espanya, etc. Hi ha coses que no es poden acceptar, sobretot en el cas de Xavi Hernández.

Quina serà la teva aportació a aquest espai?

Sempre he pensat que la memòria històrica era quelcom importantíssim, i més important encara manipular-la convenientment d’acord amb els teus interessos i no els de l’enemic, per això m’encarregaré de conrear-la de forma selectiva, parcial i tendenciosa a fi d’alimentar la nostra mitologia nacional i l’imaginari cruyffista-leninista-nacionalculé amb episodis memorables de la nostra història, convenientment amanits amb episodis luctuosos i ridículs dels nostres enemics, sense oblidar altres fets que en algun moment van contribuir a reduir el geni humà a proporcions liliputesques.

Què esperes de Rival Petit?

Espero que em paguin religiosament a final de mes i que em liquidin puntualment les comissions corresponents per la informació privilegiada sobre requalificacions urbanístiques.

I a nivell de la teva contribució en el mitjà?

Espero aguantar sense que intervinguin ni la fiscalia ni la Brigada de delictes informàtics de la Guàrdia Civil , com a mínim fins d’aquí a vuit mesos, quan es tancarà el tema del finançament, que serà òbviament una merda, hi haurà eleccions anticipades, tornaran els de tota la vida i podré fer negocis amb en Teixidoff.

Què li demana a l’any nou? Que s'acompleixin una llarga llista de desitjos la verbalització dels quals està tipificada com a delicte al codi penal.Urdin-Gorria ( http://goo.gl/DWWMw )  (post presentació publicat el 31-04-2009)

Les merescudes i ben guanyades vacances que els cronistes habituals de Rival Petit i reconeguts cracks de la crítica esportiva especialitzada acaben de gaudir a les càlides aigües del Carib, impossibilita que siguin ells mateixos els que facin la introducció d’aquest nou col·laborador que s’incorpora avui mateix a les files de RP. Els efectes del jet lag per una banda i la ressaca per una altra (ja se sap: sol, platges, daikiris, mulates,...) en serien les causes principals.

Quan dies enrere rebia la proposta de participar setmanalment a Rival Petit, no ho vaig dubtar ni un segon. Sempre havia estat fan i seguidor de les delirants cròniques de RP i l’oportunitat de compartir equip amb el contrastat i veterà Popota, amb el de la 13, que ja és una promesa feta realitat i amb el recent fitxatge al mercat d’hivern de l’extracomunitari i famós nàufrag Ròdia Raskòlnikov, era una ocasió del tot irrenunciable, i més quan avui es compleix el primer aniversari de Rival Petit. Aniversari que em permetrà participar de la segona temporada des del primer minut de joc i poder compartir la lluita per la dominació del món tal com comentava en Popota la setmana passada.

Les negociacions s’han desenvolupat en un clima de total i absolut bon rotllo i un cop escoltada l’oferta i condicions proposades us puc avançar que he signat en blanc. Es tracta d’aparèixer els dimarts amb l’anàlisi setmanal del millor i pitjor de la premsa esportiva, ja sigui digital o escrita, amb especial atenció als més genuïns representants de la premsa no-nacionalista i monàrquica, la Brunete mediàtica i el grup Godotis. Aquesta aparició fixa setmanal signada per Urdin-Gorria, vindria a complementar les seccions fixes ja existents, com la Lliga, la Champions i els Greatest Hits.

Urdin-Gorria ha estat una improvisació d’última hora a manera de simbòlic i emotiu homenatge a l’èuscara i Euskadi, que ha vist com aquest dies i com a culminació de la tupinada electoral orquestrada el passat dia 1 de març, la coalició contra natura pppsoe ha perpetrat: 1) la signatura d’un vergonyant pacte de bases de govern que pretén laminar, entre d’altres, l’ertzaintza, l’etb, les ikastoles en general i l’èuscara en particular, mapes del temps inclosos. 2) la profanació del parlament basc amb l’elecció de la no-euskalduna, militant de LA SECTA i apologeta del no-condó, la pepera Arantza Quiroga. 3) la imminent elecció del compañero Fatxi (camàlic del co-fundador del Gal, el confès i convicte Garcia Damborenea) com a nou inquilí en cap del palau d’Ajuria Enea.

Així doncs, la signatura Urdin-Gorria representarà un petit gest simbòlic de solidaritat amb el poble basc, que pateix una onada de frontisme espanyolista com no es recorda des de la recuperació de la democràcia. Confiem que aquesta deriva uniformitzadora del nou govern constitucionalista, cosmopolita i defensor del bilingüisme monolingüe, en plena borratxera no-nacionalista i amb l'ajut del GAL judicial, no acabi il.legalitzant la política de pedrera de l’Athlètic Club de Bilbao, els enviï directament a segona o els desarticuli a perpetuïtat.

Tot i que la temporada està molt avançada, la Lliga gairebé sentenciada, la final de la Copa servida i la Champions a la fase decissiva, ens esperen grans portades de la Brunete mentre els dolents encara estiguin instal.lats en la Gran Remontada. Sota el lema de “futbol, política i kokotxes al pil pil” quedeu convocats a visitar RP els dimarts de cada setmana, on –si les lesions no ho impedeixen- us hi espera puntualment...

Signat: Urdin-Gorria

Rival Petit logo rss

25 anys més parlant de futbol

més informació

correu Contactar amb l'autor
BannerSandrusku
FEEDS.FEEDBURNER

ARXIU fletxa


ELS MÉS fletxa


De Antònia el 25.03.2019 a les 16.35 h a:
Un judici inspirat en la caverna


De Francesc d'Assís el 23.03.2019 a les 14.16 h a:
IMMORTALITAT SI O NO ?


De Jordi el 23.03.2019 a les 09.50 h a:
IMMORTALITAT SI O NO ?


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.